Hierbij onze menukaart, de tweede van 2016. Op onze kaart kunt u ons naast onze á la carte gerechten ons Deluxe menu vinden. Samen met mijn team heb ik zorgvuldig nieuwe gerechten samengesteld, op basis van eerlijke en duurzame ingrediënten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Laat u zich dan verrassen door een menu dat ik persoonlijk voor u zal samenstellen.
Onze gerechten kunnen allergenen bevatten, vraag onze medewerkers om de allergenen kaart.
Wijn advies nodig? Onze sommelier Job Zonneveld adviseert u graag over de juiste keuze. Vraag om onze wijnkaart of laat u bij een gerecht verrassen met een bijpassende wijn.
Iets te vieren; een receptie of een vergadering? In onze private diner ruimte is van alles mogelijk. Vraag onze restaurant manager Tommy Molier naar de mogelijkheden.
Ik wens u een bijzonder culinaire avond.
Tijs Huijbers
Chef de cuisine
Seizoens Menu’s
- 3-gangen menu € 35.00 3-gangen all-in menu € 60.00
- 4-gangen menu € 43.50 4-gangen all-in menu € 71.50
- 5-gangen menu € 52.50 5-gangen all-in menu € 82.00
- 6-gangen menu € 61.50 6-gangen all-in menu € 91.50
Het all-in menu bestaat uit: crudité, amuse, menu en begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee met lekkernij
Wijnarrangementen Bob Heel
Bijpassend Wijnarrangement per glas € 3,25 € 6,50
Menu ‘‘Ivory deluxe’’
- 5-gangen menu ‘‘Ivory deluxe’’ € 67.50 5-gangen all- in menu € 95.00
- 6-gangen menu ‘‘Ivory deluxe’’ € 77.50 6-gangen all- in menu € 110.00
- 7-gangen menu ‘‘Ivory deluxe’’ € 87.50 7-gangen all- in menu € 125.00
Dit menu is uitsluitend per tafel verkrijgbaar
Het all-in menu bestaat uit: crudité, amuse, menu en begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandise