Hierbij onze menukaart, de tweede van 2016. Op onze kaart kunt u ons naast onze á la carte gerechten ons Deluxe menu vinden. Samen met mijn team heb ik zorgvuldig nieuwe gerechten samengesteld, op basis van eerlijke en duurzame ingrediënten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Laat u zich dan verrassen door een menu dat ik persoonlijk voor u zal samenstellen.

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten, vraag onze medewerkers om de allergenen kaart.

Wijn advies nodig? Onze sommelier Job Zonneveld adviseert u graag over de juiste keuze. Vraag om onze wijnkaart of laat u bij een gerecht verrassen met een bijpassende wijn.

Iets te vieren; een receptie of een vergadering? In onze private diner ruimte is van alles mogelijk. Vraag onze restaurant manager Tommy Molier naar de mogelijkheden.

Ik wens u een bijzonder culinaire avond.

Tijs Huijbers
Chef de cuisine

Seizoens Menu’s

  • 3-gangen menu € 35.00 3-gangen all-in menu € 60.00
  • 4-gangen menu € 43.50 4-gangen all-in menu € 71.50
  • 5-gangen menu € 52.50 5-gangen all-in menu € 82.00
  • 6-gangen menu € 61.50 6-gangen all-in menu € 91.50

Het all-in menu bestaat uit: crudité, amuse, menu en begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee met lekkernij

Wijnarrangementen Bob Heel

Bijpassend Wijnarrangement per glas € 3,25 € 6,50

Menu ‘‘Ivory deluxe’’

  • 5-gangen menu ‘‘Ivory deluxe’’ € 67.50 5-gangen all- in menu € 95.00
  • 6-gangen menu ‘‘Ivory deluxe’’ € 77.50 6-gangen all- in menu € 110.00
  • 7-gangen menu ‘‘Ivory deluxe’’ € 87.50 7-gangen all- in menu € 125.00

Dit menu is uitsluitend per tafel verkrijgbaar

Het all-in menu bestaat uit: crudité, amuse, menu en begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandise

Reserveer een tafel